Uutuudet

  • Punnitse ja Säästä -myymälöiden huippulaaja tee- ja haudukevalikoima sai seurakseen maailmankuulun English Tea Shop -merkin, jonka korkealaatuiset ja hyvänmakuiset teet ovat luomua. Pakkaukset ovat kauniita, joten English Tea Shopin teitä on ilo antaa myös lahjaksi. 
  • Hyviä uutisia kaikille jauhopeukaloille! Billington's on perustettu jo vuonna 1858, joten heillä on takanaan pitkä historia sokerin valmistamisesta ja jalostamisesta. Tästä sarjasta löytyvät sokerit joka päiväiseen käyttöön, ruoanlaittoon ja leivontaan. Valikoimaamme kuuluu muun muassa tomusokeri, joka sopii leivontaan, kuorrutuksiin, marenkien ja makeisten valmistukseen, jälkiruokiin, kermavaahtoon sekä sellaisenaan leivonnaisten ja jälkiruokien koristeluun. Valikoiman tumma muscovado on voimakasaromista, aavistuksen verran lakritsille maistuvaa ja vaaleassa muscovadossa on miedompi, hieman toffeinen maku. Muscovadosokeri sopii esimerkiksi maustekakkuihin, suklaajuomiin ja -leivonnaisiin sekä marinadeihin ja vokkiruokiin. Tiedustele myös muita sokereita!
  • Leipojille ja kotikokeille lisää mukavia uutisia: Nielsen-Masseyn uutteet sopivat mahtavasti kaikenlaiseen leivontaan ja ruoanlaittoon. Sarjaan kuuluu muunmuassa leipojan ja laskiaispullan paras ystävä manteliuute, keksit ja kuivakakut maustava kahviuute sekä salaatteja, kalaa, vihanneksia ja leivonnaisia raikastava sitruunauute.
  • Suositun Fentiman's -sarjan kolme tonic-vettä ovat nyt valikoimassamme. Tonic-vesi on kiniinillä maustettu karvas hiilihapotettu virvoitusjuoma. Se on alun perin kehitetty malarialääkkeeksi sisältämänsä kiniinin ansiosta. Nykyään useimmat tonic-vedet kuitenkin sisältävät kiniiniä niin vähän, ettei vesillä ei ole terveydellisiä vaikutuksia, mutta sopivat raikkaiksi mixeriksi erilaisiin juomiin.
  • Jos perinteiset suklaajoulukalenterit eivät sovellu sinulle, tiedustele myymälöistämme Plamilin joulukalentereita, joista löytyy maidottomia suklaayllätyksiä. Ja jos haluat vältellä sokeria, valikoimaan kuuluu myös Plamilin maidottomia ja ksylitolilla makeutettuja suklaajoulukalentereita!
  • Rao’s pastakastikkeet valmistetaan italialais-amerikkalaisen perheyrityksen 120-vuotisella kokemuksella ja ammattitaidolla. Kastikkeissa käytetään vain parhaita ja laadukkaimpia raaka-aineita. Siksi nämä kastikkeet hurmaavat maullansa ja uskallammekin väittää, että et näitä maistettuasi muita kastikkeita huoli. Ja mikä parasta: kastikkeet ovat gluteenittomia, lisäaineettomia eivätkä ne sisällä lisättyä sokeria.
  • Miksi ostaa enää muovivartista hammasharjaa, kun on olemassa Humble Brush -hammasharja? Sen varsi on 100 % biohajoavaa bambua ja harjaksetkin kompostoituvat 2–3 vuodessa. Lisäksi jokaisesta myydystä hammasharjasta Humble Brush lahjoittaa yhden harjan hammashoitoa tarvitsevalle.
  • Vihreän Härän proteiinipitoinen härkäpapurouhe, härkäpapujauho, härkäpapupasta sekä gluteeniton härkäpapupasta laajensivat ruoanlaittotuotteidemme valikoimaa. 
  • Hurraw!-huulivoiteet ovat ihanan makuisia, mahtavan tuntuisia ja ihastuttavan tuoksuisia, ilman mitään ylimääräistä! Lisäksi nämä raakahuulivoiteet ovat vegaanisia. 

Huomaathan, että valikoimat vaihtelevat myymälöittäin. Jollet löydä etsimääsi, kysy lisää myyjältä!

REALLY?