Mikä on Punnitse ja Säästä?

Punnitse ja Säästä tarjoaa aineksia ja inspiraatiota ruuanlaittoon sekä herkutteluun. Punnitse ja Säästä merkitsee, että saat ottaa kutakin irtotuotetta juuri niin paljon tai vähän, kuin haluat. Ostamme tuotteet suurissa erissä ja säästämme näin pakkausmateriaaleissa. Punnitsemalla säästät sekä luontoa että kukkaroa.

Monet tuotteistamme ovat luomua ja Reilun kaupan avulla tuotettuja. Irtotuotteiden kierto on perusmarkettia vilkkaampaa, siksi herkut kuten pähkinät, siemenet ja kuivahedelmät maistuvat tuoreilta ja todella ovat sitä.

Haluamme tarjota erikoisruokavalioita noudattaville makunystyröitä hiveleviä yllätyksiä. Myymälästä löydät laajan valikoiman muun muassa gluteenittomia, maidottomia ja sokerittomia vaihtoehtoja.

Punnitse ja Säästä -myymälästä kauhot mukaan monenlaisia erikoisuuksia, jännittäviä yhdistelmiä ja hämmästyksen aiheita.

Lisätietoa toiminnasta ja tuotteista löydät täältä.

Myymälä

Punnitse ja Säästä -myymälän sydän ovat irtomyyntituotteet. Jokaisessa myymälässämme irtotuotteita on vähintään 140 ja isommissa myyntipisteissä jopa 600. Jokainen tuote on omassa astiassaan, jonka sisällä on myös juuri tälle tuotteelle tarkoitettu kauha.

Voit vapaasti sekoittaa saman hintaryhmän tuotteita keskenään ja luoda juuri omanlaisesi herkkupussin. Irtotuotteet punnitaan kassalla, joten sinun ei tarvitse muistaa mitä missäkin pussissa on sisällä ja kuinka paljon tuotteet maksavat. Asiantuntevat myyjämme auttavat mielellään tuotteiden etsimisessä ja antavat maistiaisia pyydettäessä.

Suomen vanhin Punnitse ja Säästä -myymälä on toiminut Tampereen Tullintorilla jo vuodesta 1995. Tällä hetkellä myymälöitä on kymmeniä ympäri Suomea. Suurin osa myymälöistä toimii franchise-periaatteella, ja niiden valikoiman erikoisuuksista vastaa kauppias itse. Kaikista myymälöistä löydät kuitenkin taatusti ainutlaatuisen herkkuvalikoiman.

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi makujen universumiin!

REALLY?