30.05.2011
Tullintorin myymälässä yli 400 tynnyriä irtoruokaa
P&S

Tampereen Tullintorin  uusitussa myymälässä on nyt entistä laajempi irtoruokavalikoima. Yli 400 tynnyrin valikoimasta löytyy erilaisia herkkuja ja makuja ruoanlaittoon sekä naposteluun.

Laajentunut valikoima näkyy etenkin luomutuotteiden runsaassa tarjonnassa. Tynnyreistä löytyy erilaisia luomumyslejä, -papuja, -riisejä sekä idätettäviä siemeniä. Muun muassa antioksidanttirikkaat parsakaalin siemet saat nyt meiltä.

Kuivahedelmistä valikoimassamme on muun muassa eksoottisia herkkuja kuten pomeloa, guavaa ja lohikäärmehedelmää.

Lisäksi asiakkaan ulottuvilla on entistä kattavampi valikoima pakattuja tuotteita. Uusina tuoteryhmänä löytyy muun muassa Puhdistamon superfoodit sekä Cocovin valikoima kokonaisuudessaan.

Uutuutena ovat myös herkulliset ja lisääaineettomat peruna-, kasvis- ja juureslastut. Maustehyllymme on uudistunut täysin Suman laajalla valikoimalla. Mikäli tavalliset mausteet eivät riitä, Poppamiehen kastikkeista löytyy potkua vaativampaankin makuun.

Jos valikoiman runsaus alkaa uuvuttaa kesken ostosten, rentouttavan hetken tarjoaa myymälän oma mummonmökki, jossa voi hörpätä kupin kahvia tai teetä.

Uusi myymälämme sijaitsee vanhan myymälän vieressä Tullintorin kauppakeskuksen pohjakerroksessa. Kauppakeskus taas löytyy Tampereen juna-aseman vierestä. Liike on avoinna arkisin  klo 10-19 ja lauantaisin klo 10-18.

Tervetuloa tustumaan kauempaakin!

REALLY?
Punnitse & Säästä Facebookissa. Jäseniä 26495. Liity sinäkin!